Vanaf 5 april is Gewoon Beginnen – De belevenissen van een Jan Boeren Fluitjes fietser online te bestellen.

Il n’est pas méchant

Dit wordt een blog over een onderwerp dat al tientallen jaren in mijn hoofd zit. Zó ontzettend vaak bedacht ik hardlopend of fietsend dat ik een keer over dit onderwerp moest schrijven. Gelukkig liep het steeds goed af waardoor ik het uiteindelijk liet zitten. Tot gister, het moest er een keer van komen.

Hoe is de stand?

Volgens Wikipedia is voetbal is een wereldwijd populaire balsport waarbij twee ploegen van elf spelers moeten proberen de bal in het doel van de tegenstander te krijgen. In aanleg niet al te ingewikkeld dus. Tegelijkertijd hoef…
Mont Ventoux - Tour du ALS 2019

Hoofdstuk 16

“28 mei 2019. Het is de dag voor D-day. Editie ‘Legendary 8’, mijn zevende deelname. Na een mooie voorbereiding als team, een prima reis naar Frankrijk en prachtig weer met redelijke voorspellingen voor morgen, loop ik met een…

Gewoon de Ventoux

“Fiets gewoon mee de Ventoux op.” Hevig zwetend en hijgend hang ik trillend met mijn ellebogen op het zadel van mijn spinningbike. Wat een heftige les. Wederom. Langzaam dringen de woorden van de vreemde zin tot me door. Gewoon?…

Anton schrijft verder

Na de drukte en spanning rondom de boekpresentatie zullen hier regelmatig blogs, quotes en delen uit het boek verschijnen.